dnsbl-2.uceprotect.net

Website: www.uceprotect.net

Lookup: dnsbl-2.uceprotect.net

Avem de fapt 3 blacklist-uri de nivele distincte. Va rugam sa verificati politica fiecarui nivel in parte pentru a determina care nivel se potriveste cerintelor pe care le aveti.

Pentru rezultate optime impotriva spammerilor va trebui sa folositi toate nivelele impreuna, dar fiecare dintre ele este de sine statator.

Listarea IP-urilor pe toate nivelele are loc in mod automat in momentul in care un mesaj spam este prins in capcanele noastre spam in urmatoarele moduri:

1. Sisteme de raportare de incredere. Sisteme care ruleaza versiuni comerciale UCEPROTECT si care au fost aprobate ca fiind surse de incredere pentru furnizarea adreselor IP care se lovesc de capcanele lor spam. In acest moment cateva institutii de stat din Bavaria si Austria sunt surse de incredere.

2. Persoane anonime, oameni care raspandesc numarul capcanelor spam ale proiectului. Va rugam sa cititi FAQ-ul Spam pentru a vedea cum functioneaza si ce puteti face pentru a bloca mai multi spameri.

3. Membrii UCEPROTECT-Orga. Toti Membrii UCEPROTECT-Orga sunt tehnicieni foarte priceputi. Majoritatea au de a face cu abuzuri de mail la slujba lor zilnica. Membrii Orga pot face listari sau delistari manuale. UCEPROTECT-Orga este un club exclusivist, noi membrii fiind acceptati doar pe baza de invitatie.

Blacklist-urile proiectului sunt refacute in fiecare ora. Astfel recomandam sa verificati actualizarile de cel putin 4 ori pe zi. Acest lucru se poate realiza usor prin setarea unui cron job.

loading gear gif
iBlacklist ® 2000-2024 Awesome Projects SRL - Toate drepturile rezervate